Tietosuojalauseke

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Tietosuojakäytäntömme perustana on kunnioitus palveluidemme käyttäjien yksityisyyttä kohtaan. Käsittelemme henkilötietoja aina hyvän käsittelytavan ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

 

Keskeisinä periaatteinamme on henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys. Käytännössä tämä tarkoittaa:

  1. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan niissä tapauksissa, joissa käsittelylle on olemassa laillinen peruste.
  2. Tietoja käytetään ainoastaan niihin tarkoituksiin, johon ne on kerätty
  3. Kerätään ja säilytetään ainoastaan kuhunkin tarkoitukseen tarpeellisia tietoja
  4. Huolehditaan tietojen täsmällisyydestä ja oikeellisuudesta
  5. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti
  6. Henkilötietoja voidaan siirtää kolmansille osapuolille, jotta ne voivat sivuston toimeksiannosta suorittaa heille kuuluvaa henkilötietojen käsittelyä
  7. Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille viranomaismääräysten täyttämiseksi tai sivuston edusta huolehtimiseksi

 

Käyttäjällä on oikeus:

  1. saada pääsy tietoihinsa,
  2. tietojen oikaisemiseen,
  3. tulla unohdetuksi,
  4. siirtää tiedot järjestelmästä,
  5. vastustaa automaattista profilointia,
  6. kieltää tietojensa käyttö markkinointiin,
  7. saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta,
  8. tehdä valitus valvontaviranomaiselle

 

Evästeet

 

Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivut lähettävät käyttäjän selaimeen. Evästeet eivät voi lukea tietoa käyttäjän tietokoneelta.

Kartta.com käyttää verkkosivuillaan evästeitä parantaakseen verkkosivujensa toimintaa ja tarjotakseen palveluita ja toiminnallisuutta sivuston käyttäjille.

Kartta.com käyttää evästeitä kerätäkseen erilaista tilastotietoa verkkosivuston käytöstä sivuston kehittämisen tueksi ja voidakseen seurata kävijä- ja käyntimääriä. Evästeitä käytetään myös mainosten kohdentamiseen.

Kävijöistä ei kerätä henkilökohtaisia tietoja, joiden perusteella yksittäinen kävijä voitaisiin tunnistaa.

Sivustolla käytetään yhteistyökumppaniemme evästeitä (cookies) mainosten näyttämiseen. Näitä yhteistyökumppaneita ovat:

  • Google Inc. (https://policies.google.com/technologies/ads)

 

Käytämme myös Google Analyticsiä jotta voimme seurata sivustomme kävijämääriä. Jos et halua että Google Analytics pystyy sinua seuraamaan, saat lisää tietoa täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Googlen eväste

 

Googlen eväste mahdollistaa kohdennettujen ja relevanttien mainosten näyttämisen sekä tällä sivustolla että muilla AdSense-järjestelmän piiriin kuuluvilla sivustoilla vieraileville käyttäjille. Evästeen voi poistaa käytöstä siirtymällä Googlen mainosten ja sisältöverkoston tietosuojakäytäntöön.

http://www.google.fi/policies/technologies/ads/

Räätälöidyn mainonnan voi poistaa käytöstä osoitteessa: https://www.google.com/settings/ads

Sivustolla saatetaan käyttää myös muita omia tai ulkopuolisten yhteistyökumppaneidemme asettamia evästeitä. Nämä sisältävät satunnaisen tunnisteen, jota käytetään liikenteen seurantaan.

Yritykset joita Kartta.com käyttää ovat:

  • Google
  • comScore

Googlen tilastoseuranta käyttää myös hyväkseen DART-evästettä jota myös käytetään mainoksien kohdentamiseen käyttäjille.

 

Evästeiden kieltäminen

 

Evästeiden käyttöä voidaan rajoittaa tai niiden käyttö voidaan estää käyttäjän verkkoselaimen kautta; evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin rajoittaa verkkosivun toimintaa.

Jos on kysymyksiä, ota yhteyttä lähettämällä emailia osoitteeseen: info(at)kartta.com