Hanko Hiittinen Tammisaari, veneilykartta 1:50 000

Vedenkestävä kartta Hangon vesille!
 

Karttakeskuksen uusilla vedenkestävillä veneilykartoilla kuvataan aiempaa tarkemmin maa-alueiden maastoa ja kohteita, käyntisatamia sekä erilaisia suojelu- ja rajoitusalueita. Merenkulkutiedoista esitetään muun muassa väylät kulkusyvyyksineen, syvyystiedot sekä merenkulun turvalaitteet. Kartat soveltuvat mainiosti veneilijän ja melojan matkakumppaneiksi.

Karttasarja on valmistettu vedenkestävästä ja repeämättömästä materiaalista. Taitettuna pienikokoista karttaa on helppo käsitellä ja säilyttää veneessä. Kartoissa on kaksipuolinen painatus, joten ne kattavat lähes kaksikertaisen alueen aiempiin veneilykarttoihin verrattuna. Avattuna kartta näyttää laajan alueen ja sopii erityisesti reitinsuunnitteluun sekä käytettäväksi yhdessä digitaalisten karttojen kanssa.

Kartat pohjautuvat Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin aineistoon, jota on täydennetty Maanmittauslaitoksen maastotietokannan tiedoilla ja muilla aineistoilla. Karttojen mittakaava on merialueella aiempaa tarkempi 1:50 000.

Kaksipuolinen karttalehti Hanko Hiittinen Tammisaari 1:50 000 kattaa rannikon ja saariston idässä Jussarön ja lännessä Örön–Högsåran tasalle. Hankoniemi sijaitsee alueen keskellä. Pohjoisessa näkyvät Taalintehdas, Padvan niemi, Bromarvin saaristo sekä Tammisaaren kaupunki. Etelässä kartta ulottuu uloimmille saarille, kuten Bengtskär, Russarö, Längden ja Segelskär.

 

© Traficomin lisenssi No. TRAFICOM/90312/00.04.01.10/2021

VAROITUS: Ei navigointiin. Yksikään kansallinen merikarttalaitos ei ole tarkistanut tämän tuotteen tietoja, eikä yksikään kansallinen merikarttalaitos ota vastuuta valmistuksen oikeellisuudesta tai valmistuksen jälkeisistä muutoksista.

Ei ole olemassa takuita siitä, että tämä tuote noudattaa asianmukaisten navigointituotteiden käyttöä koskevia kansallisia tai kansainvälisiä säädöksiä.

25,00 € (Alv 24%)

Lisää ostoskoriin
Hanko Hiittinen Tammisaari, veneilykartta 1:50 000

Tietoja

  • Tekijä(t):
  • ISBN: 978-952-266-651-2
  • Kieli: suomi, ruotsi, englanti
  • Koko: 100 x 70 cm
  • Ilmestynyt: 20.6.2022
  • Sivumäärä:
  • Kustantaja: Karttakeskus

Pidät ehkä myös näistä

Katso kaikki →

Suosittelemme

Katso kaikki →

Maksutavat

Maksutavat

Tietoa kaupasta

Toimitusaika 8-12 arkipäivää

Asiakaspalvelu: info(at)kartta.com

Toimituskulut alk. 0 €

Toimitusehdot