Juomien Suomi - pienpanimot, viinitilat ja tislaamot

Juha-Pekka Jylhä
Herkullinen opaskirja Juomien Suomi esittelee uskomattoman monenlaisia alkoholijuomia, joita Suomessa valmistetaan.

Muutaman viime vuoden mukanaan tuoma uusi pienpanimobuumi on luonut maahan kymmenittäin toinen toistaan erilaisempia panimoita, ja uusia perustetaan jatkuvasti. Maaseudun marjatilojen satoa on jalostettu tilaviineiksi jo parin vuosikymmenen ajan, ja sahdin valmistuksella on elävä yhteys muinaissuomalaiseen olutperinteeseen. Viime aikoina Suomessa tislatut viskit ja ginit ovat saaneet huomiota ja keränneet palkintoja maailmalla.

Juomien Suomi esittelee kaikki keväällä 2016 toiminnassa olleet pienpanimot, viinitilat ja tislaamot: mukana on yli 80 juomavalmistajaa yhden hengen paikallispanimoista pieniin juomatehtaisiin. Kirjan tekstit kertovat kunkin kohteen toiminnasta, historiasta, erityispiirteistä, tuotteista sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Lisäksi mainitaan tuotteiden saatavuus sekä palvelut paikan päällä. Osoitetiedot ja kartat auttavat suunnistamaan juomien lähteille.

Kirjoittaja Juha-Pekka Jylhä on olutharrastaja ja pitää Olutkellari-blogia. Kirjasta on iloa niin paikallisia makuja arvostavalle, lähiruuan ja -juoman ystäville kuin todellisille olut-, viini- ja viskiharrastajillekin.

Selaa lukunäytettä!

20,00 € (Alv 10%)

Lisää ostoskoriin
Juomien Suomi - pienpanimot, viinitilat ja tislaamot

Tietoja

  • Tekijä(t): Juha-Pekka Jylhä
  • ISBN: 978-952-266-448-8
  • Kieli: Suomi
  • Koko: 17 x 24,5 cm
  • Ilmestynyt: 20160523
  • Sivumäärä: 176
  • Kustantaja: Karttakeskus

Pidät ehkä myös näistä

Katso kaikki →

Suosittelemme

Katso kaikki →

Maksutavat

Maksutavat

Tietoa kaupasta

Toimitusaika 5-7 arkipäivää

Asiakaspalvelu: info(at)kartta.com

Toimituskulut alk. 0 €

Toimitusehdot