Marivaara Jaurujoki Uittipiekka, Topokartta 1:50 000

Kemihaaran erämaan länsiosa ja UK-puiston eteläreuna
Topokartat ovat vedenkestävälle ja repeytymättömälle materiaalille painettuja taitettuja maastokarttoja Suomesta. Kartat kestävät kovaa käyttöä ja taittelua, eivätkä ne kulu puhki. Pohja-aineistona on Maanmittauslaitoksen maastotietokanta, ja tietosisältö vastaa perinteisiä paperisia perus- ja maastokarttoja.

Topokarttojen lehtijako on sovitettu retkeilijän tarpeisiin. Lisäksi kartoille on merkitty symbolein autio- ja varaustuvat, ja kartta-aineisto jatkuu myös Norjan ja Ruotsin puolelle valtakunnanrajaa.

Topokartta on paras valinta sellaisille retkeilijöiden, kalastajien ja metsästäjien suosimille Lapin alueille, joilta ei ole julkaistu ulkoilukarttoja ja joilla liikkumista varten on joutunut hankkimaan useita perinteisiä maastokarttoja.

Karttalehti Marivaara Jaurujoki Uittipiekka 1:50 000 kattaa Kemihaaran erämaan länsiosan Savukoskella, sen länsipuoliset alueet Lokan tekojärvelle asti sekä Urho Kekkosen kansallispuiston eteläreunan Sodankylässä. Marivaara on suosittu vaeltajien lähtöpaikka puiston erämaiseen itäosaan, jonka tunturit kohoavat Jaurujoen pohjoispuolella. Kemihaaran erämaa ja sitä ympäröivät alueet ovat kalastajien ja metsästäjien valtakuntaa.

22,00 € (Alv 24%)

Tuote loppu varastosta.

Marivaara Jaurujoki Uittipiekka, Topokartta 1:50 000

Tietoja

  • Tekijä(t):
  • ISBN: 978-952-266-519-5
  • Kieli: fin, swe, eng
  • Koko: 100 × 70 cm
  • Ilmestynyt: 20171218
  • Sivumäärä:
  • Kustantaja: Karttakeskus

Pidät ehkä myös näistä

Katso kaikki →

Suosittelemme

Katso kaikki →

Maksutavat

Maksutavat

Tietoa kaupasta

Toimitusaika 5-7 arkipäivää

Asiakaspalvelu: info(at)kartta.com

Toimituskulut alk. 0 €

Toimitusehdot