Pyörämatkalla Euroopassa - 35 kaunista reittiä Norjasta Kreetalle

Vuoristoteitä ja Välimeren rantaa, jokilaaksoja ja vanhoja linnoja – matkaunelmia aktiiviseen lomaan.
 

Pyörän selästä käsin on hyvä tutustua uusiin kohteisiin. Matka etenee sopivaa vauhtia ja nähtävää riittää, lisäksi pyöräily on ekologinen matkailumuoto.

Pyörämatkalla Euroopassa esittelee 35 kaunista reittiä eri puolilta Eurooppaa. Monet reiteistä pujottelevat Alppien henkeäsalpaavissa maisemissa, mutta joukossa on paljon myös Euroopan suurten jokien laaksoissa mutkittelevia, mukavasti alamäkeen viettäviä reittejä tai saarten pikkukylien kautta kierteleviä teitä. Reittien pituudet vaihtelevat reilusta sadasta noin tuhannen kilometrin mittaisiin taipaleisiin. Jokaisesta reitistä on selostus, kuvat, yleiskartta sekä reittiprofiili ja suositus ajoajasta. Reiteistä saa hyviä ideoita oman matkan suunnitteluun ja rohkeutta lähteä vaikkapa ensimmäiselle pidemmälle pyöräretkelle ulkomaille.

Pyörämatkailu kehittyy nopeasti sekä Euroopassa että Suomessa. Yhä useammasta kohteesta saa vuokrattua pyörän – myös sähköpyörän – tai jopa pakettimatkan, jossa matkaa taitetaan pyöräillen omaan tahtiin. Kannattaa lähteä kokeilemaan.

Teoksen kirjoittaja Thorsten Brönner (1976) on müncheniläinen intohimoinen pyöräilijä, joka on lapsesta saakka tutustunut Eurooppaan ja muihin maanosiin pitkillä pyöräretkillä.

34,00 € (Alv 10%)

Lisää ostoskoriin
Pyörämatkalla Euroopassa - 35 kaunista reittiä Norjasta Kreetalle

Tietoja

  • Tekijä(t): Thorsten Brönner, Christina Kotisaari (suom.)
  • ISBN: 978-952-266-763-2
  • Kieli: suomi
  • Koko: 16,5 x 23,5 cm
  • Ilmestynyt: 6.9.2022
  • Sivumäärä: 208
  • Kustantaja: Karttakeskus

Pidät ehkä myös näistä

Katso kaikki →

Suosittelemme

Katso kaikki →

Maksutavat

Maksutavat

Tietoa kaupasta

Toimitusaika 10-20 arkipäivää

Asiakaspalvelu: info(at)kartta.com

Toimituskulut alk. 0 €

Toimitusehdot