Utsjoki Kevo Paistunturit 1:50 000, ulkoilukartta 2021

Suomen suurin kanjoni ja Paistunturin erämaa vedenkestävällä kartalla
Uudistettu kartta esittelee Kevon luonnonpuiston ja Paistunturit ympäristöineen aiempaa tarkemmassa mittakaavassa 1:50 000 (1 cm kartalla on 500 m maastossa). Kartta on painettu vedenkestävälle materiaalille. Kestävät kotimaiset ulkoilukarttamme tunnistat kannen keltaisesta merkinnästä, ja ne on pakattu pahvikoteloon.

Kevon luonnonpuisto ja Paistunturit tarjoavat haasteita kokeneellekin vaeltajalle. Alueen ytimen muodostaa jylhä kanjoni, jonka pohjalla virtaa Kevojoki. Suosittu vaativa vaellusreitti kulkee eteläpäästä Sulaojalta kanjonia seuraillen aina pohjoiseen Kenesjärvelle. Luonnonpuistoa ympäröivällä laajalla Paistunturin erämaa-alueella voi kulkea vapaasti omia polkujaan. Kartalla näkyy Karigasniemen ja Utsjoen kylät, niiden lähiympäristössä kulkevat retkeilyreitit sekä moottorikelkkaurat ja maastopyöräilyreitit.

Kartan materiaali on täysin vedenpitävää ja kestää lähes rajattomasti taittamista, eikä se repeä helposti normaalissa karttakäytössä. Ominaisuudet säilyvät myös pakkasessa ja helteessä. Kartta on sormituntumaltaan miellyttävä ja paperille painettua kevyempi.

Maastotietojen lisäksi karttaan on merkitty reitit ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. Kartan reunuksessa on myös tiedot erannosta sekä kaikkien alueen tupien koordinaatit.

19,00 € (Alv 24%)

Lisää ostoskoriin
Utsjoki Kevo Paistunturit 1:50 000, ulkoilukartta 2021

Tietoja

  • Tekijä(t):
  • ISBN: 978-952-266-677-2
  • Kieli: fin, swe, eng, ger, rus
  • Koko: 100 x 70 cm
  • Ilmestynyt: 20210401
  • Sivumäärä:
  • Kustantaja: Karttakeskus

Pidät ehkä myös näistä

Katso kaikki →

Suosittelemme

Katso kaikki →

Maksutavat

Maksutavat

Tietoa kaupasta

Toimitusaika 10-20 arkipäivää

Asiakaspalvelu: info(at)kartta.com

Toimituskulut alk. 0 €

Toimitusehdot