Ylläs Levi Aakenus 1:50 000, vedenkestävä ulkoilukartta 2017

Länsi-Lapin suosituimmat tunturikeskukset vedenkestävällä ulkoilukartalla!
Ulkoilukartta Ylläs Levi Aakenus 1:50 000 on painettu vedenkestävälle materiaalille. Kestävät kotimaiset ulkoilukartat tunnistat kannen keltaisesta merkinnästä.

Kaksipuolinen kartta kattaa Pallas–Yllästunturin kansallispuiston eteläosan ympäristöineen. Ylläksen mahtavan tunturijonon sylissä on Äkäslompolon ja Ylläsjärven kylät ja Sirkan kylässä Levin matkailukeskus. Seudulla on kattava retkeily-, latu- ja maastopyöräreitistö, joka yhdistyy Aakenuksen alueen kautta Levin reitteihin. Pohjoisessa vaellusreitit johtavat Oloksen ja Pallaksen suuntaan. Kartalle on merkittu myös haastava Ylläksen ja Levin välinen maastopyöräreitti.

Kartan materiaali on täysin vedenpitävää ja kestää lähes rajattomasti taittamista, eikä se repeä normaalissa karttakäytössä. Ominaisuudet säilyvät myös pakkasessa ja helteessä. Kartta on sormituntumaltaan miellyttävä ja paperille painettua kevyempi.

Maastotietojen lisäksi karttaan on merkitty muun muassa tuvat, reitit ja muut retkeilypalvelut sekä ruokailu- ja majoituspaikat. Kartalle on lisätty sen alueelta kymmenen nähtävyyttä tai kokemusta, joista on kerrottu muutamalla lauseella kartan reunuksessa suomeksi ja englanniksi. Kartan reunuksessa on myös kaikkien alueen tupien koordinaatit sekä tiedot erannosta. Mittakaava on parhaiten suomalaiseen tunturimaastoon sopiva 1:50 000 (1 cm kartalla = 500 m maastossa).

Ylläs Levi Aakenus -kartta korvaa aiemman Pallas–Yllästunturi 1:50 000 -ulkoilukartan eteläpuoliskon ja Pallas Hetta Olos -kartta pohjoispuoliskon.

18,00 € (Alv 24%)

Lisää ostoskoriin
Ylläs Levi Aakenus 1:50 000, vedenkestävä ulkoilukartta 2017

Tietoja

  • Tekijä(t):
  • ISBN: 978-952-266-387-0
  • Kieli: fin, swe, eng, ger, rus
  • Koko: 48 x 68 cm
  • Ilmestynyt: 20170530
  • Sivumäärä:
  • Kustantaja: Karttakeskus

Pidät ehkä myös näistä

Katso kaikki →

Suosittelemme

Katso kaikki →

Maksutavat

Maksutavat

Tietoa kaupasta

Toimitusaika 5-7 arkipäivää

Asiakaspalvelu: info(at)kartta.com

Toimituskulut alk. 0 €

Toimitusehdot