Kansallispuistot tutuiksi Suomi

Suomen 40 kansallispuistoa ja viisi valtion retkeilyaluetta esittelevät luontomme kauneimpia ja arvokkaimpia alueita niin metsistä, soilta, tuntureilta kuin saaristostakin. Puistot tarjoavat unohtumattomia luontoelämyksiä ja retkeilykokemuksia jokaiselle kävijälle.

Vankkaan kovakantiseen kirjaan on koottu aiemmin ilmestyneiden neljän Kansallispuistot tutuiksi -kirjan puistojen lisäksi viisi valtion retkeilyaluetta; Evo, Iso-Syöte, Kylmäluoma, Oulujärvi ja Ruunaa. Kaikkien kansallispuistojen osuudet on tätä teosta varten uudistettu ja päivitetty.

Kirja antaa kiinnostavaa tietoa puistojen luonnosta ja historiasta sekä retkeilyreiteistä. Sen sivuilta löytää käytännön vinkkejä niin ensi kertaa retkeilevä päiväkävijä kuin kokenut erämaiden vaeltajakin. Yleiskartat jokaisesta puistosta ja retkeilyalueesta helpottavat omien luontoseikkailujen suunnittelua. Lukunauhan avulla on helppo jättää merkki tärkeälle sivulle. Kirja on upea teos kansallispuistoissa retkeilevälle.

Kirjoittajat Pepe Forsberg ja Mikko Sorsa ovat viettäneet lukemattomia päiviä kansallispuistojemme poluilla ja taukopaikoilla ja koonneet kokemuksistaan ilmeikkään kuvauksen, joka innostaa lähtemään retkelle. Kansallispuistot ovat suomalaista luontoa parhaimmillaan – lähde mukaan elämysten äärelle!

Luonto-ohjaaja Pepe Forsbergin suosiota niittävässä Kansallispuistot tutuiksi -Facebook-ryhmässä on jo yli 150 000 jäsentä, ja määrä kasvaa edelleen nopeasti.

Lukunäyte: https://issuu.com/karttakeskus/docs/kansallispuistot-tutuiksi-suomi

36,00 € (Alv 10%)

Lisää ostoskoriin
Kansallispuistot tutuiksi Suomi

Tietoja

  • Tekijä(t): Pepe Forsberg, Mikko Sorsa
  • ISBN: 978-952-266-664-2
  • Kieli: Suomi
  • Koko: 21 x 25 cm
  • Ilmestynyt: 20201030
  • Sivumäärä: 336
  • Kustantaja: Karttakeskus

Pidät ehkä myös näistä

Katso kaikki →

Suosittelemme

Katso kaikki →

Maksutavat

Maksutavat

Tietoa kaupasta

Toimitusaika 5-7 arkipäivää

Asiakaspalvelu: info(at)kartta.com

Toimituskulut alk. 0 €

Toimitusehdot